perjantai 11. lokakuuta 2013

Love of my life since 2008

Moi! Lupailin tässä muutama päivä sitten tehdä parisuhdepostauksen meistä ja oikeestaan sen kunniaksi että meillä on 5 vuotispäivä tänään 11.10. Joten tässäpä siitä sitten.

Me 19 ja 20 vuotiaana :)

Ihan ekaa kertaa oltiin siis tavattu koulussa (kuinkas tavanomaista), mutta itse en ollut silloin kiinnittänyt Juhaan juurikaan mitään huomiota. :D :S kun taas Juha oli siis huomannut minut ;) (uuh olinkin varmaan aivan todella hurmaava tuolloin kouluaikoina) :DDD mutta joo siis koulu kerkes loppua ja sit yhtäkkiä minä näin sattumalta unta Juhasta ja siitähän se sitten lähti, yhteisen kaverimme ansiosta oikeestaan kun sille tästä unesta kerroin ja blaa blaa sehän kerto siitä sitten Juhalle joka oli tuolloin armeijassa. Noh joo eli vois sanoa oikeestaan että unesta meijän tarina lähti ja tietty Kaverin ansiosta. Ilman Simoa meitä ei kenties olisikaan. :)

Alku ehkä saattoi olla meillä vähän nihkeetä ja aika paljon varmaan minun takia koska ei meikä tiennyt mitä seurusteleminen oli :D haha olin kyllä niin pentu sillon. :)) mutta kun aikaa meni eteenpäin niin oltiin kuin paita ja peppu. olihan sitä jossain vaiheessa vähän hankaliakin hetkiä varsinkin kun Juha joutu jossain vaiheessa muuttamaan takas pyhäjärvelle nihkeän rahatilanteen vuoksi, mutta nähtiin kyllä melkein joka viikonloppu. <3



Tosiaan sit vuos kerettiin olla yhdessä ja mentiin kihloihin ja joo joistain se on aika lyhyt aika, mutta meille se oli sopiva aika ja ihan luontevaa. Meistä tuntui jo tuolloin että oltas tunnettu pidempäänkin. Myös aika heti kihlautumisen jälkeen tajusin että oli minun aikani muuttaa kotoa pois ja niinhän me muutettiin yhteen asumaan. :) Enkä ole sitä kyllä katunut.

Sit kerettiin asua pari vuotta yhessä kun Juhan tuli aika mennä armeijaan takas ( niin siis Juhahan jätti armeijan kesken meidän takia jotta meillä olis mahdollisuus ja ei pystynyt olemaan siellä kun oli niin ikävä mua) miten romanttista <3.Joten piti mennä se armeija suorittamaan loppuun. Se, se oli kyllä melkosta aikaa ainakin mulle. Tuntu ettei mistään oikein tullu mitään kun ei se toinen yhtäkkiä ollutkaan siinä. Noh, nopsaanhan se aika meni ja voitiin jatkaa normaalia elämää. Matkusteltiin ja hankittiin 2 ihanaa pientä Chinchillaa Nöpö ja Bonsku meijän iltojemme iloksi. :)

Kultsi vuonna 2010 tai 2011..ääh ku ei jaksa muistaa tarkkaan :DD
Elämä on kyllä ollut ihanaa ja tulee olemaan varmaan jatkossakin :) 5 vuotta tosiaan tässä nyt täynnä yhteiseloa ja en voi muuta sanoa kuin että olen hurjan onnellinen löytäessäni aivan mahtavan kumppanin elämään rinnalleni <3

Siinäpäs oli jotenkin tiivistettynä meijän tarina. :)

Huomenna sitten tosiaan kylpylähemmottelu kutsuu meitä :) <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti