keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Lately..

Sain viime perjantaina puhelun siskoltani jolla oli iloisia uutisia..Langan toisesta päästä kuului.."Mitä teet viikonloppuna? Mä oon tulossa sinne! :D " Jesh! Ihan mahtavaa! Ajattelin. Siskoa on aina niin kiva nähä ja meillä kun sitä jutun juurta aina on :D Saatiin siis Jossu tänne meidän iloksi noina pääsiäispyhinä.
Kävästiin Stadin puolella ottamassa muutamia kuvia ja käppäilemässä lämpimässä ilmassa. Eihän siellä tietty ollu mikää auki ku pääsiäinen mut eipä se haitannu. Takas tullessa huomattii että Omenan Arnolds on auki ja siitä se ajatus sitte lähti! Meikä vähä repsahti ehkä tollaseen ihanaan donitsiin ja kaffeen :P
Sunnuntaina sain mahtavan idean. Miksei lähdettäs käymään ikeassa ihan vain huvikseen?! Siellä on aina vain niin kiva käydä ja jossu ei ollut käynyt siellä aikoihin. Ei me sieltä oikein kummosempia ostettu mut keittiön tuoleihin sellaset pehmusteet jäi käteen, mutta ne tulikin kyllä tarpeeseen!
Nyt tietty mulle jäi kamala sisustusvimma päälle ja tahtois vaa laittaa sisustusta uusiks. ;)
Sit vielä maanantaina ennen jossun bussin lähtöä, siivoiltii meidän parveke kesäkuntoon ja syötiin ruoka siellä. Vitsi oli lämmin! Loppu aika vielä julian kanssa ja sitten saateltiinkin jossu bussiin.

Miten teidän pääsiäis pyhät meni?
Mukavaa viikkoa!

1 kommentti: