lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kesäloma ja kesä :)

Ihanaa..nyt se nimittäin alko..Kesäloma <3 Ei kyllä oikein vieläkään tunnu siltä vaikka jo toinen kesälomapäivä menossa. :D noh, eiköhän siihenkin totu, viimestään sitten kun pitää palata töihin. 

Siis ihanaa että alko kesäloma, mutta siinähän kävi sitten just niin kuin ajattelin eli helteet loppu kuin seinään kun minä jäin lomalle. Enpä sitten kerennyt niistä nauttiakkaan. Toivotaan nyt että niitä helteitä tulis vielä edes ihan vähän näiden kahden viikon aikana. :) 

Enpä tässä oo mitään kamalan ihmeellistä vielä kerennyt tekemään, mitä nyt jossun kanssa käytiin eilen aamulla picnikillä rannalla ja vähä kierreltiin kaupungilla. Suunnitelmia kyllä olis nimittäin ens viikonloppuna lähettäs pyhäjärvelle pitkästä aikaa yöksi. Tehdään tällanen poikkeus nyt kesällä ja ollaan yötä. 
Sit parin viikon päästä lähetään juhannukseksi meijän kavereiden kanssa Tallinnaan.. Jepa jee aivan mahtavaa. :) 

Sit joko kerroin että otin sen tatuoinnin?? :) ja nyt rupesin jo haaveilemaan toisesta tatuoinnista, eihän tuo yks riitä mihinkään :DD joo en muista että kerroinko siitä mutta nythän se tuli mainittua. Mä Ihan hurahdin nyt tuonne instagramiin niin tullut vähän vähemmän tehtyä näitä postauksia. Joten jos joku ei vielä minua sieltä löytänyt niin tässä olis linkki jonnamariiia 

Tässäpä olis muutama hehkeä kesäkuva :)











Lenkille menossa pitkästä aikaa :P 

Bonsku

Nöpö

Mummon luona käytiin kylässä. Namm icecream :P 

Sit mainittakoon että mun synttäritkin lähenee..eipä taida olla enää kuin puolitoista kuukautta. :D jepa jee.. 

Mutta joo postauksia varmaan tulossa tässä kun on noita suunnitelmiakin :D 

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti