tiistai 10. syyskuuta 2013

not just an ordinary day






 Kiva syyspäivä takana. Pakko todeta että pidän syksystä kunhan on kohtalaisen lämmintä eikä sada vettä. :D ja sellainen just on sää nyt ollutkin. Harmi vain että kun puista putoaa lehdet, tajuan kesän olevan jo mennyttä aikaa. Onneksi tuli räpsittyä paljon kuvia kesästä joita voi sitten talven keskellä katsella ja muistella hauskoja hetkiä ja lämpimiä päiviä. :)

Tänään tosiaan oli mulla vapaa päivä ja mikäs sen hauskempaa kuin käydä elokuvissa. Haha oltiin sen verran lapsenmielisiä että käytiin kattoo smurffit 2. Kukaan muu yhtä lapsenmielinen? Anyone?? :)

Sit oli jotenkin vain niin kiva olla kotona kahdestaan ja hoitaa päivän askareita. :D Rentoutua ja mättää hyvää ruokaa jotta jaksaa huomenna töihin.

Sitten myöskin käytiin iltamassa vielä kaupoissa ja katsokaa mitä tarttui mukaani. Olin tosiaan etsinyt jo pitkään syksylle korkkareita ja nyt ne löytyi. Aiemmin ei niitit oikein olleet mun juttu, mutta noissa se ei haitannut eikä näyttänyt pahalta :D mitäs tykkäätte?



 Sekä postissa tuli vihdoin viimein tämä kauan odottamani kännykänkuori. :) sekä löysin naisten Axea kaupasta, pakkohan se oli heti testata :D



Nyt vois vielä uppoutua kultaseni kainaloon kattomaan salkkarit jotka muuten vihdoin viimein alkoivat :) Mukavia syyspäiviä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti