sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kuopio päivä kuvina!

Mikä mahtava päivä meillä olikaan eilen kuopiossa. Oli siis Jossun 18v. synttärit ja oltiin jo aiemmin suunniteltu että mennään silloin kuopioon pitkästä aikaa junalla. Mulla sattu olemaan vapaa ja Jossukin sai töistä vapaata kun oli tehnyt tunnit jo aiemmin. :) Tässä päivä kuvina :)
(ja tiedoksi en jaksanut enää muoksia näitä kuvia kun sen verran jo väsyttää joten kuvat normeina) :D










Tässäpä vähän selitystä tähän kuvaan..Päästiin siis junan OHJAAMOON! :D Satuttiin menemään juna asemalle hakemaan lippuja jo tuntia ennen junan lähtöä ja sielläpäs olikin ihan tuliterä juna esittelyssä joten käytiin sitten aikamme kuluksi siellä. Sit päästiin myös tuonne ohjaamoon eikä me edes tietty että sinne oli mahdollista mennä, joku työntekijä vain tuli että minäpäs lähden näyttämään tuota ohjaamoa :O Whaaat?? okei, kyllä se meille käy..oltiin ihan kyllä vähän niinko innoissaan. wuhuu.. :)
Ja tässäpä hieman ostoksia..lähin silleen että mitään en osta ja tässä tulos..:))
Joopsis huomenna tosiaan vapaa päivä..mikä ihanuus! mitä te meinasitte tehdä sunnuntaina? :) Itse ainakin varmaan nukun pitkään ja käväsis aamulenkillä..siis minun aamulenkkinihän on tunnetusti 12 jälkeen..mutta anyway.. :D

Sen pidemmittä puheitta..Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti