torstai 2. tammikuuta 2014

New Year!

Minun uusi vuosi vaihtui ystävien kanssa. Viime uusivuosi jäikin mieleen tylsyydestään kun nysvättiin vain kotona ja minä kiroilin silloisen kamerani kanssa joka ei suostunut ottamaan kuvia kunnolla :/ Niinpä tänä uutena vuotena päätettiin tehdäkin jotain ja mikäs sen mukavampaa kuin hyvässä seurassa. :)

Lähdettiin jo päivällä käymään ystävämme simon kotona, en ollutkaan käynyt siellä ikinä. :D joten oli ihan hauskaa käydä siellä. Se matka ei sitten mennytkään ihan putkeen :S sanottakoon näin että sattui ja tapahtui, mutta siitä ei sitten sen enempää.. :)

Illalla sitten tosiaan tultiin meille ja olin varannut meille keilauksen. Meidän piti mennä nelisin jo aiemmin keilaamaan mutta se sitten jäi koska en saanut aikaa varattua. Oli tosi kivaa..ja ihan vain näin ohimennen..Minä voitin :D :)

Ilta sitten vain ajeltiin bilistä ja ammuttiin raketteja..ja se rakettien ampuminen vasta fantsua olikin (ainakin meillä) :D haha..saatiin kyllä nauraa ja sydänkin tais kurkussa kerran käydä :D upsis..

Mutta joo sitten yöllä olikin hyvä jo kotiutua meille pelaamaan, kattomaan leffaa ja syömään herkkuja.



Miten teidän uusivuosi meni? ;)

2 kommenttia:

  1. Moi Jonna! Löysin sun blogin ja ihastuin täysin, luin koko blogin läpi! Vau minkä matkan oot kulkenut! Olet aito ja luonnollisen kaunis. Sinulla on tosi kauniita vaatteita, monet teki mieli varastaa näytön läpi itelleni! :D Toivottavasti kilojen karistaminen onnistuu, jos todella tahdot niin onnistut varmasti! Sinun kropassa ei kyllä ole mitään vikaa, mutta ainahan me naiset olemme kriittisiä kehoamme kohtaan. Videopostaus oli hyvä, laatu kohdillaan ja olit niin luonteva! Toivottavasti teet niitä lisää, vaikkapa pelkkiä lörpötysvideoitakin! Toivon sinulle kaikkea hyvää ja onnea elämääsi! Jään seurailemaan.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ihana kuulla että olet tykännyt ja mukava saada positiivista palautetta ja tosiaan saa rakentavaakin palautetta laitella :P Ihan tuli kyllä kyyneleet silmiin tuosta sinun tekstistä. :) Kiitos! :)

      Poista