perjantai 14. helmikuuta 2014

My valentine`s day!








Tänään oli siis ystävänpäivä, toivottavasti kaikilla oli ihana sellainen?! :) <3 Itse jotenkin tykkään niin kovasti ystävänpäivästä ja on kivaa muistaa kaikkia ihania ihmisiä mun elämässä. Mulla on oikeestaan aina ollut jo jonkin aikaa perinteenä että otan tän viikon talvilomaa ja saan leipoa jotain hyvää ystävänpäivänä.. noh niin tapahtui myöskin tänä vuonna :) Tuli tehtyä korvapuusteja ja veinkin niitä töihin rakkaille työkavereille, perheelle ja ystäville :)

Lisäksi olin puhunut miten kiva olisi omistaa tuollainen purkki jossa saisi pitää vaahtokarkkeja siltä varalta että tekee mieli tehdä kunnon kaakaot. Purkin löysin ikeasta jossa kävimme eilen ja rakkaani oli ostanut sitten ystävänpäivä ylläriksi parit pussit vaahtokarkkeja :P <3 Itse hankin Juhalle nuo ihanat sydänsuklaat jotka oli tooodella hyviä ja sitten vaniljamakuista kahvia. :)

Päivä kyllä meni todella nopeeta kuten koko tämä viikko joka mulla on lomaa ollut. Ei me nyt mitään hirveän ihmeellistä tälle päivälle buukattu mutta otettiin kerrankin rauhassa ja löhöttiin kotona kattomassa leffoja ja tehtiin tortilloja. Illan kruunasi ihana lämmin vaahtokylpy.

Mutta oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti