sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Viikonloppu

Mulla oli nyt viikonloppu kokonaan vapaata ja Juhalla myös. Siis ihan luksusta. Kerrankin oli ihanaa nukkua lauantai aamusta pitkään ja käytiinpäs sitten kerrankin tuossa deli kahvilassa aamiaisella. Oli kyllä todella hyvää patonkia :P Sieltä sitten jatkettiin Budget sporttiin kun siellä oli jotkin alennukset menossa niin Juhapa löyti 75€ kengät 25€:lla. Siis ihan huikeeta. :D Illemmasta sitten Hilkka tuli käymään meillä ekaa kertaa. Saatinpas sitten myös päähän että lähetäänkin sunnuntaina käymään Suomenlinnassa kun me ei olla vielä kertaakaan käyty. Noh, siellähän se sunnuntai päivä sitten vierähtikin :) Tässäpä siis kuvia meijän viikonlopusta.


















Oli siis kyllä todella kiva viikonloppu joka meni kyllä aivan liian nopeeta :/ Liikuttiin myöskin ekaa kertaa bussilla stadiin ja takas ja eihän se nyt niin vaikeeta ollutkaan kun mitä olin ajatellut. Vielä kun hankitaan ne matkakortit niin ei tarvii tuon käteisen kanssa läträtä :D

Mutta mukavaa sunnuntai iltaa kaikille, itse taidan vielä rentoutua rakkaan tulevan mieheni kanssa tuossa koti soffalla. Huomenna tosin minulla vielä vapaa mutta Juhalla aikainen nousu.


2 kommenttia: