maanantai 30. kesäkuuta 2014

Juhannus ja viime viikko!

Heippa taas kaikille. Ensinnäkin miten teidän juhannus meni? Itsellä se meni oikein kivasti perheen kanssa vietellen. Eli siis joo meidän porukat tuli jo torstaina meille juhannusta viettelemään mikä oli todella kiva :) Olihan täällä todella ahdasta, mutta ei se meitä haitannut. Mitään kamalan kummempia me ei tehty.. ihan vain perus. syötiin, saunottiin, naurettiin ja pelattiin mölkkyä. Sit iltasin katteltiin leffoja ja sen sellasta. Sit lauantaina käytiin Lohjalla meidän äiskän veljen luona kylässä. :) Kuvia kyllä nyt unohdin ottaa Juhannuksesta. :/

 Ja sitten seurasi todella kiva juttu..sillä yhtäkkiä meillä vain välähti. Jossu oli jo aiemmin kertonut että hänellä on koko viikko vapaata töistä (mikä oli hassua) mutta anyways..sit Jossu valitteli miten paskaa on mennä takas iisalmeen joten..minä nokkelana ehdotin jäämistä tänne meille koko viikoksi :) Jeijj!! huitsin kivaa. Itelläkin oli nimittäin keskellä viikkoa parit vapaat joten kerettiin tehdä kaikkea kivaa ja viettää sisko aikaa <3 Sitten kun vähän innostuttiin ni meidän koirakin jäi viikoksi jotta silläkin olisi vähän erilaista :)








Mitään ihan hurjan ihmeellistä me ei tehty. Kierreltiin paikkoja ulkona samalla kun käytettiin miro ulkona sekä käytiin pyörällä ajelemassa. Sit löydettiin siinä yhtenä päivänä sellanen ihana paikka tosta meren rannalta missä oli sellanen iso kivi ihan vedessä kiinni joka näytti kivalta. Niinpä me käytiin siellä sitten piknikillä :P








Sit tuli vietettyä myöskin ihan sellasta löhöpäivää. Haettiin tuosta kaupasta mässyä ja hautauduttiin peittojen alle sohvalle kattoon sinkkuelämää leffaa. Aah mitä parhautta! <3 :) Ja vieläpä kun oli sateinen ja kylmä päivä, mikä sen parempaa tekemistä?!




Oli meillä kyllä todella hauskaa :D Vatsat kipeenä naurettiin. Ja sit nyt viikonloppuna eilen iskä tuli hakeen Jossut ja Miron pois.  Joten kylläpä tuntuu yksinäiselle nyt täällä yksin iltavuoroa odotellen kun Juhakin on töissä. Haikeudella katsellen noita kuvia!
Mutta enää 25 päivää töitä ja sitten LOMA <3

Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

2 kommenttia: