maanantai 4. elokuuta 2014

KESÄ

Moro vain! Miten kesä onkaan mennyt näin nopsaan. Viimeksi kun kirjailin tänne, oli kesä vasta alussa. Enkä minä siis ole kerennyt tehdä yhtään mitään sillä kaikki aika on mennyt töissä ja häitä järkätessä ja kun on ollut jotenkin vapaata, olen vain ollut niin poikki ja aivoton että olen vain löhönnyt sohvalla :/ Sit myös jani ja iida muuttamassa tänne espooseen myös ja siinäkin ollaan apuna oltu. Nämä syynä siis siihen etten ole pahemmin tänne mitään tehnyt..mutta nyt siihen tulee muutos, sillä minulla alkoi juuri neljän viikon loma joten nyt meitsi ottaa kaiken irti kesästä :) <3 ah, miten ihanaa!!

Loma viikon aloitinkin pienellä shoppauksella, synttäreillä saaduilla lahjarahoilla :P (jeps eli synttäritkin tosiaan oli ja meni ja kuvia en sieltäkään siis napsinut)

Boum vanilja, mansikka hajuvesi prisma..hintaa ei muista :D

Aivan ihanat sandaalit..seppälä 20 €

Elämäni ensimmäinen tuubi toppi Seppälä 4€
Tämä viikko alkaa muutenkin jännityneissä merkeissä sillä jo perjantaina olenkin sitten rouva Jauhiainen! :) Alkaa kyllä pikkuhiljaa jännittää.  Vielä olis musiikit valitsematta ja sehän se vasta haastavaa onkin, varmasti hankalin asia tässä koko prosessissa.

Lauantai aamusta me sitten lähdetäänkin mini häämatkalle tallinnaan kun ei juhalla kesä lomaa ole niin piti nyt tyytyä sitten tällaiseen ratkaisuun mutta myöhemmin tarkotus käydä sitten jossain kauempana. :)

Eipäs tässä sen kummosempia, keskiviikkona sitten kohti iisalmea. Tässä vielä muutamia kuvia minun kesästä joita kerennyt joissakin välissä napsia :)

Mukavaa alkavaa viikkoa! :)







Uskaltauduin vihdoin maitamaan tätä yoghurt fresh magnumia ja sehän olikin hyvää :P



Tuleva aviomieheni <3 Niin komea!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti