maanantai 10. marraskuuta 2014

26.10

Palataanpas ajassa taaksepäin! Me käytiin nimittäin (minä, Juha, Jani ja Iida) pienellä Tallinnan reissulla tuossa pari viikkoa sitten, enkä mä oo tehnyt siitä mitään postausta vielä.

Joo eli oltiin jonkun aikaa mietitty että käytäs tallinnassa vielä ennen lumien tuloa ja ei oltu ikinä käyty siellä muuta kuin kesällä. Aamulla oli lähtö 7.30 ja illalla oltiin takas satamassa 00.30 :D Pitkähän se reissu oli ja hemmetin väsyttävä, mutta oli meillä kyllä todella hauskaa.



Tallinnaan saavuttua odotettiin heti terminaalin vierestä lähtevää prisma bussia jolla päästäisiin Rocca al marelle ja eläintarhaan. Mitään ei shoppailtu, käveltiin vain ja oltiin ja herkuteltiin. :)





Eläintarhassa oli pakko käydä moikkamassa näitä söpöjä eläimiä. Kattokaa nyt tätäkin pikku possua joka tuli tervehtimään! :)



Vanhakaupunki <3 Aina niin kaunis.


Koko päivän käveltyämme jalkamme puhki, suunnistettiin me kylpylään rentoutumaan loppu matkaksi ennen laivaan lähtöä. Sen jälkeen iho oli ihanan pehmeä ja olo oli niin RELAX! :) Nautittiin vielä "Baarissa" tollaset jotkin smoothiet jotka oli taivaallisia.

Sellanen pieni irtiotto arjesta, kelpaa ainakin mulle aina silloin tällöin! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! ;)

3 kommenttia:

  1. Olisi mukava kuulla ajatuksia etelässä asumisesta? miten ootte viihtyneet? Miten asuminen ja elo on erilaista ku iisalmessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii, kiitoksia hyvästä postausehdotuksesta! Taidankin nyt seuraavaksi vapaana päivänä tehdä joten sieltä sitten vain lukemaan :)

      Poista