maanantai 24. marraskuuta 2014

Joulunavauksessa Helsingissä!

Moikka kaikki ihanat lukijat! Niin se on vaan taas maanantai ja viikko alussa. Itselläni tämän päivän osalta jo työpäivä pulkassa ja ilta vapaana :)
Aiemmin postauksessa kerroin meneväni joulunavaukseen tonne stadin puolelle joten palataanpas nyt siihen eiliseen sen merkeissä.

Ensin aamusta herättyäni otin hieman asukuvia ja matkalla pysäkille napsittiin myös vähän asukuvia. ;)













Helsinkiin päästessämme suunnattiin suoraan Kampista ulos kattomaan jouluvaloja. Olin kuullut että kamppiin on laitettu kivoja jouluvaloja ja niin totisesti oli ihanat! Sen jälkeen käveltiin aleksanterinkatu läpi ihaillen jouluvaloja ja senaatintorille.










Ihmisiä oli siis AIVAN valtavasti! Tiesin että ihmisiä olis liikenteessä paljon, mutta siltikin se tuli yllätyksenä. Kävi melkeinpä työstä survoutua ihmismassan läpi aleksanterinkadulla kun kaikki odotti kulkuetta saapuvaksi. Luultiinkin jossain vaiheessa että ollaan jo varmaan melkein kuljettu se läpi ja kun katsottiin taakse niin mehän oltiin vasta stocka ohitettu ;D haha, niin hidasta se kulkeminen oli. Mutta minä kyllä ainakin tykkään että on ihmisiä ja paljon :)


Käytiin vielä ulkona kiertelyn jälkeen kattomassa Forumissa ja sielläkin oli näin upeita joulujuttuja. Tosi ihania. <3

Sen jälkeen suunnattiin takas Kamppiin ottamaan Bussi kotia, piipahdettiin vielä Omenassa coffee Housessa ja sitä kautta kotia :P





Sellanen oli meikäläisen sunnuntai joka meni toooodella nopeeta.  Mitä te teitte sunnuntaina? :)

Nyt hyvää alkanutta viikkoa, itse odottelen malttamattomana jo viikonloppua joka on siis vapaa ja saanpas vieraita Iisalmesta <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti