maanantai 30. maaliskuuta 2015

Astiasto!

Yksi kaunis päivä tajusin yhden aika jännän jutun! Meillä on vieläkin samat toisilta saadut/kerätyt sekalainen seurakunta erilaisia astioita joista mikään ei kuulu samaan sarjaan. Siitä on 5 kokonaista vuotta (kohta 6)  kun ollaan asuttu yhdessä ja silloin samaisen 5 vuotta sitten saimme nuo astiat vähän niinkuin avituksena ensimmäiseen yhteiseen kotiimme. Eikö olisi aika jo meidän aikuisten ihmisten ostaa itselle astiasto samaa sarjaa? KYLLÄ kiitos! :) Niinpä tästä seurauksena marssimme lähimpään Ikeaan ostoksille!

Niin pitkään kun muistan että olen haaveillut astiastosta, olen kuvitellut ostavani ne ikeasta ja että ne olisi juuri tällaiset mitkä nyt sitten päädyttiinkin ostamaan. Ei vain osattu päättää kumpi väri olisi parempi joten ostetiin samaa sarjaa olevat mutta kahta eri väriä olevat astiastot mikä passaa mulle kyllä oikein hyvin. :)
Molemman värisiin astiastoihin kuuluu siis Isot lautaset, keskikokoset lautaset, pienet lautaset ja jälkiruokakulhot sekä kahvikupit. Mustana ei vain enää ollut saatavilla mutta tulossa lisää joten sitten täydennetään myöskin musta astiasto mustilla kupeilla. 



Turkoosi! Mielestäni tämä väri on Aivan ihana! Mä niin rakastan! <3


Mustaa! Toisena suosikki värinä oli myöskin musta. Valkosia astioita meillä on aina ollu joten sellasia ihan normeja ei haluttu nyt tälläkertaa.



 Päädyttiin myöskin ostamaan hieman uusia ihania laseja. Lasit meillä myöskin oli oikeestaan kaikki erimuotosia ja eri sarjaa. Sitten nämä jotkin ihanat isot  lasit (en ees tiedä millä nimellä näitä kutsutaan?) mutta nämä vaan oli niiin ihanat joten ne vähän niinko tarttu käteen ja meni koriin :)


 Ja leivän leikkuu lauta meiltä puuttu kokonaan ja nyt sellainen löytyy myös meidän kodista <3

Mukavaa alkanutta viikkoa! Itselläni onkin vain kaksi työpäivää ja pieni pääsiäisloma <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti