tiistai 12. heinäkuuta 2016

Relax


Lähdettiin pidennetylle viikonlopulle rentoutmislomalle iisalmeen/pyhikseen viime viikonloppuna. Yleensä meidän pohjoisen matkat ovat olleet tosi kiireisiä ja juostu on paikasta toiseen kuin päättömät kanat, yritetty mahduttaa paljon tekemistä ja monen ihmisen näkemistä pariin päivään..vaan ei tällä kertaa. Monia tuttuja, ystäviä ja sukulaisia me nähtiin kyllä, mutta meininki oli rennonpaa.
Lauantai päivä aikalailla vierähti salmessa. Sopivasti viikonloppuna oli myöskin pyhäsalmen kihupäivät ja päästiin käväsemään myös siellä. Ollaanki varmaan viimeks oltu siellä joskus 3-4 vuotta sitten. Käytiin siellä moikkaamassa Juhan puolen sukua ja nautittiin jätskit.

Muuten oltiinkin aikalailla iisalmen puolella mummolassa. Grillailtiin, saunottiin, höpöteltiin ja istuttiin ulkona kiikkumassa sekä kävästiin mutsin kanssa muutamat lenkit.Vielä maanantaina ennen lähtöä käytiin kavereilla kylässä ja juliallekkin oli siellä samanikäistä seuraa :) 

Nyt onkin ihanaa taas olla kotona! <3 Nautitaan vielä n. 1,5 viikkoa koko perhe lomasta ja suunnitellaan mun tulevia synttäreitä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti