perjantai 9. elokuuta 2013

Tyttöjen kesken

 Saatiin Jossun kanssa idea tässä yks päivä järjestää mutsille ylläri. Mentäs sen luo pitkästä aikaa yöks ja tehtäs kaikkee kivaa :)
 Käytiin ostamassa vähän evästä, ranskalaisia, dippiä, hedelmiä ja pasteijoita. :P oli muuten hyvää pitkästä aikaa syyä kunnolla eikä ajateltu mitää hiilareita :P hihi..
 Ja cokista tietty..löydettii oikein tollaset family pullot.
 Pelailtiin siinä sitten kimbleä ja afrikan tähteä. Mä en voittanu mitään..hyy..mut hauskaa oli pelata. Ei muuten tule oikein pelattua enää noita lautapelejä.




 Sekä pakkohan se oli laulaa..Ei se mutsi tästä oikein innostunu mut jossun kaa hoilattiin sit senkin edestä. viime kerrasta oli aikaa joten meni päin pyllyä mutta mitä väliä sillä on. :D pääasia oli että oli hauskaa.



 Ja illalla piti käyttää vielä meijän ihania karvaturreja ulkona. On ne vaa nii ihania, söpöjä ja lutusia.  <3


Sopivasti oli keskiviikko ilta ja carrien päiväkirjat tuli telkkarista.

Joooo saatiinhan me mahtavat naurutkin kun äidin parveke lepotuoli romahti aivan kasaan sen istuessa siihen.. Hirnuttiin kyllä ku hevoset sen jälkeen..ei vitsi se oli hupaisaa. :DDDD

Tässä oli siis muutamat kuvat ja vähän kököt selostukset mut en ehtiny nyt parempaakaan tehdä joten saa kelvata. Video materiaaliakin tulin ottaneeksi mutten sitä nyt kerkeä editoida joten saatan tässä jokunen päivä tehdä sit pelkän viedeopostauksen illasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti