keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulufiilistelyä ja kuulumisia





Miten tää aika menee niin nopeeta?! Siis nythän on jo Joulukuu ja meillä tuli täyteteen 8kk kun ollaan tänne Espooseen muutettu. Ihan huikeeta. Vaikka tuntuu kuin se olisi ollut eilinen. <3

Mä aloin ihan toden teolla jo odottaa joulua. Lahjat olen kaikki jo hankkinut ja joulukortit on kirjotettu. Käväsin tossa viime viikolla itiksessä Katjan kanssa hakemassa viimesiä joululahjoja :P Siellä(kin) oli aivan ihania joulujuttuja (kuten ylemmistä kuvista näkee) :D Hauskaa oli saaada kyllä Katjasta seuraa joten kiitosta vain! :) Samalla kävin ekaa kertaa Fazerin kahvilassa ja voin todeta että olin tyytyväinen, jokseenkin ehkä hieman dyyriin puolestai mutta mitäs pienistä :P Saahan sitä joskus herkutella kunnolla, vai mitä?

My brand new dress! Love it <3






Viikonloppu oli itsellä vapaata ja saatiinkin Jossu, iskä ja Miro meille kylään. Menihän se nyt aivan älyttömän nopeesti se viikonloppu mutta hauskaa oli. Katteltiin leffa ja perjantai illanhan kruunasi Posse (tuo meidän kaikkien uusi suosikki <3 ). Sit olin luvannut viedä jossut käymään ekaa kertaa Starbucksissa ja niinhän me käytiin. Jonot oli kyllä ovelle asti mutta kannatti odottaa! :) Nyt sitten vain odotellaan että parin viikon päästä me lähdettäs käymään tuolla pohjosessa päin juhan porukoiden luona ja sitten vielä iisalmen kautta pikavisiitillä takas Espooseen joulun viettoon. :)



Nyt tänään tässä viettelen vapaa päivää kotia siivoillen ja rennosti ottaen. Vielä meinasin laittaa joulukoristeet jo esille. Siitä postausta tulossa! :)

Odotatteko te joulua innolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti