torstai 9. toukokuuta 2013

123

Siis mikä ihana päivä eilen olikaan. Auringon paistetta koko päivä ja pilvetön taivas. Tuli eka kertaa laitettua shortsit jalkaan, sukkahousujen kanssa kylläkin :) Kävästiin aamupalalla kahvilassa ja tuli käveltyä 6km. Ihan mukava lenkki. 

Sit taas tämä päivä, vesisadetta koko päivän. Ei oo minnekkään päässyt paitsi autolla kävin jossun luona ja miroa moikkaamassa. Jossun kanssa suunniteltiin et jospa päästäs ens vuonna käymään espanjassa. Olis kyllä supersiistiä, minäkään ku en oo ikinä ollut lentokoneessa. uuh olis niin ihanaa. :)



Kanawokkia :P






My summerstyle!



Siis yöök tuli vähän syötyä herkkuja..mitä meninkään tekemään? nyt kyllä tuli siihen stoppi taas. :D Aina välillä pääsen repsahtamaan mutta kyllä täältä noustaan. Jos jollain on jotain hyviä kevyitä ruokavinkkejä niin niitä kaivataan. Ei meinaa enää keksiä mitään terveellistä syömistä. 

Sit oon alkanut säästää siihen Iphoneen, en niin malta odottaa että saan sen. Pääsee  käyttämään instagramia. :) Minut löytäää myös sieltä sitten kunhan sen puhelimen saan hankittua. 

Nyt olis sitten kolmet vapaat mennyt nopeesti ja olis kaks työpäivää edessä. :) Sunnuntaina sitten olikin ohjelmaa äitienpäivälle joten seuraavaa postausta tulossa varmaan silloin, Mukavaa viikonloppua! 

4 kommenttia:

  1. Maitorahka on hyvä ja sisältää paljon proteiinia tosin ei ehkä mitään herkkua mut hedelmien ja marjojen kanssa menee :)

    VastaaPoista
  2. Terveellisyydestä en tiedä, mutta entäs ihan kotiruoka? Makaronilaatikko, jauheliha-,nakki-,kanamitäniitänytonkeitot, kastikkeet ja perunat tai vaihtoehtoisesti toki salaatti esim. lihan kanssa. Makaronilaatikon ja lasagnen voi tehdä terveellisemmästä täysjyvä tai pinaattipastasta. Näiden lisäksi meillä toki syödään kanawokkia (kuten sinäkin söit nam!), kanaa ja riisiä (sitäkin saa terveellisempänä), kanafileitä + vaikkapa fetasalaattia.. öö. Mitähän minä vielä keksisin.. Netti on pullollaan ohjeita. Nyt vaan herkuttelemaan! Ja tosiaan kuten Kammo kommentoi, maitorahka erilaisten hedelmien kanssa on hyvä aamu-, väli- tai iltapala. Smoothiet! jos sulla on blenderi millä tehdä ni tee ihmeessä! Ite laitan maustamatonta jugurttia, liraus mehua, pakaste tai tuoremarjoja, ehkä vähän banaania tai kauraleseitä. Mitä vaan! Ja etenkin kesäkuumalla smoothie on loistava aamupala! Terkuin Iisalmelainen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos vinkeistä, kotiruokaa olen ruennut syömäänkin :)

      Poista