torstai 23. toukokuuta 2013

Piknic!

Tänäänkin oli tällanen mukava kesäpäivä. Eka käväsin töissä muutaman tunnin ja sen jälkeen suunnattiinkin jossun kanssa tuonne satamaan picnikille. Aateltiin eka mennä rantaan, mutta aateltiin että siellä olis tosi paljon porukkaa koska oli niin hyvä ilma, joten enemmän saatiin olla rauhassa tuolla satamassa ja mä tykkään siitä paikasta kyllä tosi paljon. Ja eihän me hiljaa osattu olla niin muidenkin onneks mentiin tuonne syrjempään. 

Cool..löysin kaupasta omalla nimellä varustetun cokiksen :P


:P



Aina yhtä "hehkeenä":D





Aah että mä vaan niin rakastan kesää! Oli taas ihan huippua jossun kanssa <3 olis kyllä tooosi tylsää jos ei olis siskoo. 

Sit tänään käytiin varaamassa liput sinne leffaan sunnuntaiks. jeij vähäkö siistiä! :) mennään sinne nelisin Jossu, minä, Jani ja Juha. 

Mut tässäpä oli tällanen pikapostaus. Ja jos jollain olis niitä postaus ideoita niin antaa tulla vain, niitä kaipaillaan :P muutenkin kun tää bloggailu on nyt vähän jotenkin mälsemmän puoleista kun ei jotenki innosta kuvailla tolla kameralla niin ehkä uudet erilaiset postausideat sais sitä intoo tulemaan takas..tai jotain :DDD

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti