maanantai 20. toukokuuta 2013

Summer day!


Heippa taas pitkästä aikaa. Siis pahoittelen etten ole pitkään aikaan tänne mitään postaillut. Jotenkin vaan mun inspis hävis kokonaan. Ehkä osittain siksi että tahdon niin kovasti sen puhelimen jossa olis hyvä kamera samassa ja sillä olis ihanaa ottaa kuvia. Jotenkin vain ällöttää tuo oma kamera. :D Joo tyhmäähän tämä on mutta niin se nyt vain menee :) 

Tänään kuitekin tuli kamera otettua mukaan tuonne ulos. Käytiin picnikillä ennen mun töihin menoa. On kyllä aivan ihania ilmoja pidellyt viime päivinä. Ihan ihmetyttää miten äkkiä kesä tuli. Eikä nyt oo kuin vasta toukokuu. Mutta siis aivan ihanaa ja meikä on taivassa. Siis se tunne kun ekaa kertaa pääs ulos pelkässä topissa ja shortseissa. :) <3 

Viimepäivät on tosiaan menny ulkona pyörällä ajellessa ja rannalla istuessa ja syödessä jätskiä. Ei oo kyllä mitään kummempia tapahtunut. Töitäkin olis vielä vähän päälle parisen viikkoa ennen kuin kesäloma alkas. uuh..ihanaa! Tässäpä muutamia kuvia viime päiviltä.





Pandan uutuus jäätelö valkosuklaa :P oli muuten tosi hyvää :)






Sit ollaan menossa keskiviikkona Kuopioon!! Jeij aivan mahtavaa. Taiettiin viimeks käydä siellä joskus talvella. Joten postausta varmaan tulossa sitten sekä kuvaa mun uudesta ja ekasta tatuoinnista jonka takia me lähinnä sinne mennään, mutta tiedossa myös pienimuotoinen shoppailureissu :) 

Ja taidan tässä nyt ilmoittaa että minut löytää nykyään myös instagramista nimimerkillä jonnamariiia Sinne päivittelen vähän enemmän kuvia kuin tänne. 

Mukavia kesäpäiviä! Enjoy! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti