tiistai 7. toukokuuta 2013

kuulumiset

Siis ihan kamalaa, tajusin tänään että oon viimeks postaillut tänne viikko sitten. Mulla ei kylläkään ole ollut oikein mitään postattavaa niin ei ole viittinyt mitään tyhmää tänne rustata. Tänään tosin taas oli aikas mukava päivä, lämmintäkin oli huimat +18 astetta. Aivan huikeeta, sieltä se kesä tulee. Jos kellään on jotain postausideoita niin laittakaa ihmeessä tulemaan?!! :)

Aamulla olin ihan fiiliksissä ja nousin jo 9 aikaan ylös. Päätin käydä vähän töissä moikkamassa työkavereita ja samalla sovitin tosi ihanaa paitaa..ja mukaanhan se tarttui kun oli niin ihana. Samalla kävin myös seppälässä ja löysin ihanan hajuveden. :) 

Toppi KappAhl 17,95€


Seppälä 4,95€
Eipä me mitään kamalan ihmeellistä tänään tehty. Käytiin vähä ulkona kävelemässä ja kuvia ottamassa. Jossu ja Jani käväs kylässä ja illalla ajeltiin hieman. Ihana oli päivä vaikkei paljon mitään tapahtunutkaan. :D






Pientä herkuttelua :P

joo tässä kohtaa ei oikein naurattanut..onneks se oli sellanen vähän pidemmänmuotoinen kuuro joka loppui iltaa kohden :D



Halpahallista täydellisenä heräteostona tälläset söpöt servietit. hintaa tais olla joku 1,60€
oli kyllä Ihanaa käyttää tänään balleriinoja ulkona, ja oli niin outoa kun ei tarvinnut takkia :D wuhuu..me likey. Sit tuli illalla vedettyä pienet treenit pitkästä aikaa. 

Huomenna kans tiedossa rauhallinen päivä, jos pyörähtäs kahvilassa ainakin..saa nähdä mitä päivä tuo tullessaan. 



2 kommenttia: