tiistai 3. joulukuuta 2013

Home sweet home

Tässäpä olis vihdoin se lupailemani koti postaus, en tiiä miks se on ollut niin vaikeaa ottaa ne kuvat ja värkätä tänne, mutta nyt vihdoin sain sen tehtyä. :)

Tosiaan muutettiin n. puolitoista kuukautta sitten. Ostettiin oma asunto ja ollaan kyllä viihdytty ja tykätty ihan tosi paljon. Kertaakaan ei ole tullut sellasta että vitsi ei ois pitänyt muuttaa, tämä kyllä tuntui tosi hyvälle. Tässä tosiaan on nyt enemmän niitä neliöitä joita kaipasinkin. Lisäksi keskustaan ei ole pitkä matka ja sehän on tosi hyvä sillä kävellenhän siellä töissäkin käyn :))

Tervetuloa eteiseemme, vihdoin sain tollasen ihanan sisustustarran josta olin unelmoinut. :P ne on niin kivoja.

Heti eteisestä oikealle puolelle avautuu meidän makkari. Samat tavarat ku entisessä, mutta isompihan tämä makkari on. Meidän tyttöjen häkki vain on uusittu isompaan ja modernimpaan :)

Käytävän päässä sijaitsee Wc. Nyt meillä siis on amme, uuh ihanaa. Olen aina sellaisesta haaveillut ja sellanen saatiin. Ihana loikoilla lämpimässä ammeessa kylminä talvi-iltoina <3


Ja käytävän oikealla puolella keittiö.. jotain pientä uutta hommattiin kuten cafe taulut, uusi vahakangasliina, tähtivalo ikkunaan. :)

Ja käytävän vasemmalla puolella olohuone. Taitaapi olla minun lempihuone. Laitettiin tosiaan jo joulukuusikin kuten kuvasta näkyy. :)

Olohuoneen yksityiskohtia. Ikeasta tarttui tietty mukaan tuollanen iiihana kasvi, jota myös olin aina halunnut muttei entiseen mahtunut. Olisi vain ollut tiellä koko ajan.
Sellainenpas oli tää meidän pömpeli :P mitäs piditte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti