lauantai 21. joulukuuta 2013

My week

Heippa kaikille pitkästä aikaa. :) Viikko on ollut kiireinen ja yllätyksellinen, siihen palaan vielä myöhemmin ;)

Jouluahan tässä olen odotellut kovasti. Ensinnäkin viikko meni siis tosi nopeeta töissä ollessa josta johtuen blogin puolella ollut hiljaista. Töissä mennyt tosi mukavasti ja hauskoja kommervenkkejä on käynyt :D ne piristääkin mukavasti aina työpäivää.

Sit kävin eilen rakkaan ystäväni luona kylässä, oli ihana turista taas pitkästä aikaa <3 :) Juttua riitti. Meillä myöskin tulossa vuos täyteen kun tavattiin suskin kanssa. Hurjan nopeeta tuo aika vain menee.
Tässäpä muutama kuvanen kuluneelta viikolta..


 Ensimmäinen joululahjani (jos ei lasketa raksun antamaa joululahjaa koska tarvitsin sen heti käyttöön) :P plop mutta jooo pitihän se heti avata. minä hätähousu kun en jaksanut odotella jouluaattoon :P :D


Sit jossu oli meillä viime yön yö kylässä. Tekastiin mokkapaloja pitkästä aikaa, kuunneltiin musaa ja katteltiin vanhoja valokuvia. Se on aina ihanan piristävää kun sisko tulee meille yöks ja saadaan valvoa ja tehä kaikkee kivaa. Tässä muuten ajateltiinkin lähtiä jossun 18 vuotis synttärinä pitkästä aikaa kuopioon junalla..iihanaa..en oookkaan käyny pitkään aikaan kuopiossa ja siellä keskustassa. :) joten jotain odottamisen arvoista :D

Sitten siihen yllätykseen.. Oltiin tässä jo jonkun aikaa puhuttu naimisiin menosta, tässä yks päivä rupesin vähän laskeskelemaan budjettia ihan vähän niinko huvikseen että miten meillä ois vara kun tämä rakas mieheni polvistui eteeni <3 ...joten ensi kesänä sitten häät :) Minä super onnellinen ja en malta odottaa että saan järkätä niitä häitä.

mutta jooo enää yksityöpäivä jäljellä ja sitten joulunviettoon..aah ihanaa <3 Joulupostausta seuraavaksi siis tulossa :)

2 kommenttia: