torstai 5. joulukuuta 2013

Kuulumiset viimepäiviltä :)

1. Laitettiin töihin vähän joulua. Tässä yks päivä istuskelin tauolla ja muistelin että pitihän siellä olla joulujuttujakin :) 
2 Jouluherrkkuja yllärinä töissä pöydällä..meitä hemmoteltiin :P



3. Ääääh.. oli pakko laittaa jo joulukuusi. Odotan jo joulua ihan innoissani. Kaikki lahjatkin on jo ostettu ja paketoitu ja kortit lähetetty. Jouluksi on myös jo suunnitelmia joten nyt eikun odotellaan. :) Nyt vasta havahduin että miten ihana valkoinen kuusi oikeesti on. Meillä on aina ollut lapsuuden kotona se normi vihreä. :D
4. Uusin makuelämykseni. Kerran tällä viikolla heräsin aiemmin töihin jolloin oli mahdollisuus syödäkin kunnolla. Ystäväni Suski suositteli tuota valkosuklaa mansikka puuroa ja hyväähän se oli :P
5. Ja jäihän sitä kaiken kiireen keskellä aikaa hieman löhöilyynkin. :)) <3

6, 7 ja 8. Mummolla oli nimipäivät ja saimme kutsun kahville. Tarjolla oli myös tuollaista jotain mustikka rahka keksi pohjaista piirakkaa tai kakkua..mitä lie :) Hyvää se kuitenkin oli.
9. Käytiin myös äipän kanssa tänään aamulla HH-cafeessa kaakaolla :P nams.. 
  



Sellanen oli minun viikkoni, huomenna onkin itsenäisyyspäivä ja sehän tietää vapaapäivää. :D mennään käymään iskän ja jossun luona ja loppu päivä tuleekin varmaan makoiltua kotona. :) Ajattelin että huomenna vois olla tulossa sellasta asupostausta jollaista en kyllä nyt ole muistaakseni tehnyt :D Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti