perjantai 2. syyskuuta 2016

Se unelma koti?

Oon viime aikoina haaveillut aika paljon rivitalokodista. Niinpä ajattelin haaveilla vähän täällä blogin puolellakin. Kerron jo tässä vaiheessa että postauksessa käyttämäni kuvat ovat peräisin googlesta ja ihan sellaisia unelma random kuvia ;)

Meidän unelma koti olisi siis valkeatiili rivitalo tai paritalo kolmio Espoosta. Siinä olisi n. 75neliöö. Meille olis oma makuuhuone ja Julialle kans oma, jonka pääsis sisustamaan. :P Omassa makkarissa olis oma vaatehuone.
 Siinä olis reippaankokoinen kylpyhuone jossa olis tilaa laittaa sinne itse kaappeja ja muita sisustusjuttuja sekä sauna tietty. Lisäksi vielä erillinen pieni Wc.
Keittiö vois olla olohuoneen kanssa samassa. Sillein vain että niille kummallekkin olisi silti omat tilat mut ei erillistä keittiötä kokonaan. Tiiätte varmaan mitä tarkoitan? :)
Sit tietty vielä se oma pikku piha ja teranssi. Sais laittaa sinne grillin ja Julialle kesällä vaikka pienen söpön uima-altaan. Itse hörppiä aamu kaffet omalla teranssilla istuen. Sit tahtoisin sinne istuttaa viinimarjapensaan. 

Ja nämähän tietty on vain haaveita joita ehkä joskus voi vielä toteuttaa, mut tällanen se meitsin unelma olis. <3

Nyt mukavaa viikonloppua!

-Jonna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti