sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Hemmottelu ilta itselle!

Pidin eilen illalla itselleni ihan kunnon hemmottelu illan. Se tuli vaan niin tarpeeseen!

Meillä oli nimittäin tosi hektinen päivä heti aamusta lähtien. Herättiin aikasin ja lähdettiin kaikki auttamaan Jania muutossa, sieltä asioille, kotia, ruuan tekoa, kauppaan, ulkoilu, takas Janin kämpälle siivous avuksi ja illalla kotia rättiväsyneenä. Sit lisäksi vielä poltin itseni aamulla puurolla :D jep..se on mahdollista mulle vaikka puuron valmistinkin vain mikrossa.hehhe. :D No joka tapauksessa oli aika rankka ja kiireinen päivä joten niinpä päätin tehdä itselle kunnon rentoutumis hetken.

Siispä..kun illalla saavuttiin kotiin, keräsin kaikki mahdollset "vermeet" ja apuvälineet mitä vain keksin ja ajattelin tarvitsevani, lasin & vadelmavishyä kylppärin lattialle ja tietty musiikkia puhelimesta. Sit lukittauduin kylppärii aaah niin ihan yksinäni vain mukanani ajatukseni, hyvää juomaa ja musaa <3 Sillä välin Juha laittoi julian yöpuvulle ja puuron kautta nukkumaan. :)
Hemmotteluuni kuului mm..

  • Kynsien leikkaus, viilaus ja lakkaaminen
  • Jalkahoito
  • Kasvojen syväpuhdistus
  • Kulmakarvojen nyppiminen
  • Koko vartalo rasvaus
  • Ja koko kauneuden päätteeksi otin piiitkän kuuman suihkun <3 aaawws..
Vaikka kuinka pidänkin perus ulkonäköä kondiksessa kaiken kiireyden ja äitiyden keskellä niin silti on kiva välillä paneutua ihan kunnolla tekemään itselle kunnon huolto. Yleensä sitä vain kiireessä leikkaa esim kynnet kohan on leikattu tai sutasee äkkiä rasvaa käsiin ja jalkoihin, mut on se aivan ihanaa tehdä se kunnolla ja rauhassa. :D You know what I mean?? Dont you? ;)
 Miten ihana olo tästä tulikaan!! Sen jälkeen vielä Juha oli tehny meille ihania tonnikalaleipiä iltapalaksi. Sit katottiin vielä ihan rauhassa kahdestaan lauantai illan kruunaama Posse! Aivan ihanaa!

Huomenna onkin jo maanantai. Menee niin nopsaa nää viikonloput että. Me saadaan huomenna Eerika aamulla brunssille. <3 Nyt mukavaa sunnuntaita! :)

-Jonna-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti