lauantai 20. heinäkuuta 2013

Birthday!

Tänään oli mun synttäripäivä ja meikähän täytti jo 24 vuotta..mikä vanhus :D haha.. En ollut mitään kamalan ihmeempiä tälle päivälle suunnitellut kuten yleensä suunnittelen tarkkaankin, olin vaan kutsunut tärkeimmät ja lähimmät sukulaiset kylään kakku kaffelle kun ei niiden muuten tule käytyä juurikaan ollenkaan. :)

Ilmakin sattu olemaan aikas ihana, ei mitenkään kamalan lämmintä ollut kuten viime vuonna, mutta aurinko kuitenkin paistoi eikä satanut vettä. Se oli pääasia. Jotenkin ihmeellistä että just tälle päivälle ilma suosi koska koko viikon on satanut vettä ja huomiselle oli luvassa kans sadetta. Kerrankin näin päin. 

Joo tosiaan aamu alko sillä että sain kultsilta lahjan..iphoneen bassokuulokkeet..makeeta. Just mietinkin ku entiset kuulokkeet ei pysyneet päässä :D haha.. jooo sit tosiaan vieraita kävi pitkin päivää ja aamusella käytiin rakkaan siskoseni kanssa aamupalalla HH-cafeessa :D tuhti oli kyllä aamupala mutta kun nälkä oli :D

Ihan oma tekemä juustokakku, no vähän juhan avustuksella mutta kuitenkin :D


Päivän asu :P 

Ja tässä toinen synttärisankari..jooo meillä tosiaan on meijän koiran miron kanssa synttärit samana päivänä. Miro täytti 12 vuotta. Kävin viemässä pikkuselle kullalle lelun :) <3

Siskosein <3

Ja meidän kuuluisa aamupala :DDD


Hauskaa tosiaan oli ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa kummityttöä ellaa, joka oli taas niin iloinen ja sulonen että :D 



Ja sitten niihin lahjoihin..

Ruusuja

Ylläri jätskit

Lamborghini. Koska rakastan hienoja autoja..kiitokset Janille ja Iidalle <3
Nappikuulokkeet :) <3

Uuuu tällanen ihana kiroileva siili paita..tosi cute..love it! <3 



Huomenna sit juhlat vähän niinku jatkus kun tulee vielä kummi ja rakas ystävä kylään..joten kivaa tekemistä huomisellekkin..mukava tapa aloittaa loma :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti