torstai 4. heinäkuuta 2013

Happy summer days

Jossu oli meillä viime yön yötä. Oltiin aiemmin ajateltu et se tulis meille yöks ni voitas käydä yöllä ajelee skootterilla. Sillon on jotenkin ihana ajella ku ei oo paljon ketään enää liikkeellä, mut kuitenkin on valosaa niinko päivällä. Sellanen oma tunnelma. Ilma tosin olis voinut olla lämpimämpikin, mutta tarkenihan tuota kyllä. ja mikä tärkeintä hauskaa oli :D

Noh ensin kuitenkin katteltiin leffaa ja tietty sorruttiin ostamaan vähän herkkuja. :P hupssis..mut nyt on hyvä jatkaa kuntoilua ku tuli ahmittua. Sit värjättiin myös jossun hiukset, tuli ihanan punaset :)

Niin ja tulihan meidän käytyä ottamassa parit kuvatkin muistoksi ja tietty että vois postausta tehä :D



Uuuh, suurta herkkua :P



<3




Sit taas tänään oon vietelly päivää kultsin kanssa.. Oli vapaa päivä ja ilma oli todella ihana. Aurinko paistoi ja oli lämmintä joten oltiin sitten melkein lähestulkoon koko päivä ulkona. Ajeltiin pyörilllä paikasta toiseen ja kävästiin kattomassa toi uus prismakin. Oli kyl aikas hieno. Ihan oli fiilis niinko olis ollut jossain toisessa kaupungissa ja se tunne on aina ihana. Sit käytiin syömässä ja nautittiin jätskit torilla.

Illalla käväsin äiskän kanssa lenkillä.







Sit tänään myöskin oikeesti tajusin miten ihana toi mun rantatuoli on ja just sillon kun se pitäs antaa pois. Siis oikeestihan se on äidin koska omani kerkesin hajottaa (olipa yllätys) mut anyway..pitää varmaan ostaa ittelle sit uus.

Sit tosiaan jos teillä on postausideoita mitä haluisitten että tekisin niin antaa vaan tulla ideoita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti