sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Road trip!















Käytiin tosiaan Janin, iidan, Jossun ja Juhan kanssa päivän reissulla tampereella. Lähettiin aamulla viiden aikaan ajamaan ja tultiin yöllä takasin. :) Ilma oli mitä mainioin, auringossa oli varmasti ainakin 30 astetta lämmintä. Ei olis voinut olla parempi ilma. 

Ensimmäisenä suunnistettiin tietty Särkänniemeen kun en ollut koskaan siellä käynyt. Oli tosi huippua ja ne vesilaitteet oli tosi makeita. :P Tykkäsin tosi paljon ja meillä oli hauskaa. Sit käytiin myös vähän tampereen keskustassa pyörimässä ja muutamassa kaupassa, mut mitään ei löytynyt mikä on varsin ihmeellistä. Jossu oli ainut joka osti jotain :D Sit suunnattiinkin vielä takas särkänniemeen jotta tulis oltua siellä ihan koko rahan edestä :D 

Illasta vielä käytiin Syömässä ja matka takaisin kotiin alkoi. Porukka alko olla melko väsynyttä illasta ja yöstä koska ei oltu paljoa nukuttu edellis yönä ja minä ja jossu ei nukuttu ollenkaan :D hahah.. 

Mutta hei..tässäpä olis teille myös tällanen pieni video matkasta.. Olin ajatellut tehdä video postausta ja mikäs sen kivempi sitä oli tehdä tästä reissusta. Joten tässäpä meikän ensimmäinen video :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti