maanantai 8. heinäkuuta 2013

Monday

Tänään taas maanantai. Että oli aamulla jotenkin vaikeeta lähtee töihin...maanantai! Jotenkin tuntu ettei saa nyt mistään oikein otetta ja töissäki tuntu ku ei jaksais mitää ja vaa haahuilis. Sitten ihan yllättäen ja odottamatta Jossu, rakas siskoni tuli yllättämään mut ja tuli tervehtimään. Halleluuja mikä ihana yllätys! :) <3 Jotenkin siitä tuli tosi hyvä mieli ja sen jälkeen työpäivä lähtikin rullaamaan hieman paremmin :P Jäin vielä sen jälkeen funtsimaan miten ihana sisko mulla oikeestaan onkaan. Ei vois parempaa toivoa. Vaikka meillä onkin ikäeroa 7 vuotta niin sitä ei kyllä huomaa ollenkaan ja jossu kyllä on mun paras ystävä joka tietää mun hyvät ja huonot puolet mutta silti tykkää musta :D





Joo työpäivä tosissaan hurahti sit kyllä ihan nopeesti lopulta ja oli ihan mukavaakin. Illemmalla lähin käymään Jossun kanssa skootterilla kaupassa. Oikeestaan mitään ihmeellistä ei tänään tapahtunutkaan.

Innolla kyllä odotan jo mun synttäreitä jotka olis vajaan 2 viikon päästä. Jännää! :) eipä tässä muuta kuin hyvät yöt, itse viettelenkin huomenna vapaa päivää!

2 kommenttia:

  1. awwww kiva et piristi päivää :--) ja sinäkin olet mitä mahtavin sisko :3

    VastaaPoista