torstai 7. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Siis ajatella, että viikko on jo puolessa välissä. Itellä on enää yksi työpäivä ja loma alkaa, aion kyllä ottaa ihan rennosti, nähdä kavereita, leipoa ja sen sellasta kivaa. :) 

Eilen meillä kävi sitten se parvekelasi mies asentamassa ne lasit. On meinaan tosi oudon näkönen parveke, mutta todella kivempi. Kyllä me kovasti tykätään. Jospa ne ilmat alkas lämmetä niin vois siellä aikaansa viettää. Kun ei vielä olla sinne Kuopioon päin pääsemässä kun ei ole työpaikka napannut. :D Nyt vois oikeestaan parvekkeenkin sisustaa kun ei sinne tule lunta..jooo olipa viisas oivallus. 


Mut joo aiemmin puhuin asunnon sisustamisesta ja sitä me tosiaan ollaan tehty. Muutamia tavaroita vielä tulossa ja niitä innolla odotellaan. Saattaapi olla että tulee tänne siitä postausta kunhan ne saapuu. Vois jopa sanoa että nyt viihdyn kotona. 

Mitäs muuta? No tietty Ootan sitä kesää niin innolla kun olis taas niin kivaa käydä piknikillä, ajella pyörällä ja kuunnella subbarilla autossa musaa. 

I cant belive that it is already wednesday and I have a one workday and then holiday. I`m going to chill out, see friends, bake and everything nice. :)
 
Yesterday we had a man installing a balcony glass. It is very nice, I like it much. Now we can be on our balcony until it is warm outside. We had not get job in Kuopio so we are not yet moving there. 


Earlier I was talking about decorate our apartment so we have buy some things here. Maybe I do the post when it is ready. I could say now that it is so nice that i actually enjoy to be home.

What else? Well, I still wait summer..it is not surprise. :) I miss riding bike when its worm and
wind blowing in your hair and everywhere is green.


Töissä huomasin työkenkieni menneen rikki joten marssinpa töiden jälkeen H&M:lle ettimään kenkiä ja tällaset sieltä sitten löyty. (9,95)



Tuli tässä vähän herkuteltua, mutta kun löydettiin tällasta uutta poppari suklaata kaupasta niin olihan sitä pakko maistaa.

6 kommenttia:

  1. ooh alkaa tekee mieli herkkui :P ja oi ettäää ootan jo sunnuntaina!

    VastaaPoista
  2. http://nevercloseoureyes-miina.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

    Mulla on sulle haaste mun blogissa. ;D

    VastaaPoista
  3. toi popparisuklaa oli kyllä yllättävän hyvää! :) vois ostaa useamminkin :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se oli kyllä todella hyvää :P En kyllä ensin aatellut että se olisi niinkin hyvää :D

      Poista