torstai 14. helmikuuta 2013

Valentines day!





Kulta oli jättänyt yllärin kun heräsin aamulla <3



Olipas kiva ystävänpäivä. Nousin jo aikasin ylös jotta kerkesin käydä töihin viemässä parhaille työkavereille meidän itsetekemää super hyvää suklaakakkua. Ajattelin että kun harvoin leivotaan niin nyt olis hyvä syy tehdä kunnon suklaakakkua. Väsättiin sitä jo eilen ettei menis koko ystävänpäivä sen tekemiseen koska se oli vähän pitkäveteistä..meillä meni 5 tuntia sen tehdessä :D

Olin myös kutsunut mummon, äiskän, janin ja jossun meille kakkukaffelle joten päivä hurahti tosi äkkii. Lahjojakin tuli saatua ja varsinkin noita herkkuja. uuh..nyt on kyllä ihan ähky olo noista kaikista herkuista, joten päätin pitää nyt herkkulakkoa niin pitkään kuin pystyn. :)

Illalla myös lähdin katsomaan meidän pieniä koiria Miroa ja Miskaa. Ja illan kruunasi Duudsonit tuli taloon ohjelma kullan kainalossa ja mehut kourassa :P Eipä sitä muuta kummempaa. Sellanen oli mun ystävänpäivä.

It was so nice valentines day. We decided to bake a chocolate cake becouse we bake so rarely. I get up early so I had time to take a cake to my best work friends. 

In the day we had a guests. My mom, grandma, sister and brother come to visit. We had great day and we laught much. we also received gifts. mostly candies..and I`m so what can i say.. ..puff..full of candies that I decide to be candy on strike. 

In the eavning it was nice to chill out and just watch tv with my boyfriend. :)

6 kommenttia: