sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Sunday

Olipas kiva sunnuntai taas jälleenkerran. Iihana oli nukkua pitkään ja herätä kaikessa rauhassa kun ei oo kiire minnekkään. Sit tehtiin se herkkuaamiainen josta eilen jo puhuinkin. Sit jossu opetti mua kattoon Putousta..Siis MINÄ kattomassa putousta joka koko ajan ollut silleen että se on joku hörhöjen ohjelma josta minä en tajua mitään, mutta sehän olikin aika hauska ohjelma josta mä todellakin tajusin :D Siihen sitten jäin tälläkertaa koukkuun. Harmi vaa että se taitaa pian jo loppua. Toinen huippuohjelma johon jäin koukkuun oli tämä iholla sarja. Omalla tavalla kyllä ihan jees ohjelma. :)

Joo nyt te aattelette että onko toi kattellu vaa telkkaa koko päivän :D heh..kävin mä janin kanssa puolentoista tunnin lenkillä, voin sanoa että oli jalat hapoilla sen jälkeen. Mitä kun eilen kävelin sen melkein pari tuntia ni ohoh :O No siinä se kyllä koko päivä sitten vierähtikin. 

Huomenna uudet haasteet kun ois töihin paluu.Saa nähdä mitä sieltäkään enää muistaa ja paljon on varmasti tapahtunut poissaollessani. :) 

Siis mä en vaan voi olla ajattelematta kuopioon muuttoa. Tänään taas haaveiltiin siitä ja katteltiin asuntoja. Vitsit ois ollut kivoja. Ei sillä että täällä todella paskaa olis, mut kaipais vain jotain uutta ja uudet kuviot ja kaikkee. Sitä paitsi ei tää kaupunki oo sellanen jonne tahtoisin perheeni perustaa. Eikä täällä oo nimittäin kunnon töitäkään. Kun vain se työpaikka sattus kohalle ni me kyllä lähetään sinne kuopioon. Perhettähän tässä eniten tulee ikävä, mutta eiköhän noitakin näe vaikka vähän välimatkaa oliskin. :) 

Sit toinen asia mitä odotan on se meijän matka tallinnaan. Etsittiin netistä paikkoja joita siellä on ja mitä nähtävyyksiä yms. Mutta joo tässäpä muutamat kuvat joita tänään räpsin. 

Wonderful sunday behind. I sleep late and we made a delicious breakfast. we had strawberrys and everythig. Yammy. My sister taught me to watch Putous. I would never belive that I watch that show. I thought it was stupid show. But actually it was kinda funny. Another show what as nice is a Iholla. in their own way a good program. 

Yes and I went to jog with my brother. I walked a hour and a half. And yestarday almost two hours. My legs are killing me. :)

Ouuu and tomorrow I have a work day. Its nice. I can see what new is in there. But then I have a three days off..again. :D What would I do?

I must say that I look forward that day when we can move to the Kuopio. And get a new home and be a new city. Meet the new people. Ofcourse I miss my family but this city is not the city where I wanna grow up my kids. Today we look the houses and there is nice ones too. 

And another thing what I`m looking for is our trip to Tallinna for next summer. I cant wait. :)  

Tässä olis nää uudet farkut jotka ostin. KappAhl 39,95€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti