torstai 11. joulukuuta 2014

Muistoja Iisalmesta!

Tässä viettelin vapaapäivääni kaikessa rauhassa kotona siivoillen ja katsellen telkkaa, joku aika sitten siirryin koneelle ja aloin selailemaan vanhoja valokuvia joita on muuten TODELLAKIN paljon. Vuosi sitten elämäni oli vielä aivan erilaista kuin mitä se on nyt tänäpäivänä. Että voi elämä tehdä sellasen ympäripyöräytyksen. Tässä rakkaudella muistelen vanhoja aikoja ja elämääni iisalmessa joten ajattelin tehdä siitä teille myös pientä postausta <3 Enjoy!



En muista milloin nämä kuvat on tarkalleen ottaen otettu, mutta yhdellä meidän monista "valokuvaus" ulkoiluista joita teimme melko usein. Kaipaan niin yhteistä aikaa siskoni kanssa. Silloin saattoi vain yhtäkkiä pirauttaa että tulenpa käymään ja käydäänkö kaupassa yhdessä jne.


 Yksi aivan mahtavista asioista oli kun Jossu oli Iisalmen Kappahlissa tekemässä työharjoittelua. Saatiin olla samassa työpaikassa joka oli todella kivaa. Nämä kuvat on itseasiassa ikuistettu viimeisestä yhteisestä työpäivästä siellä <3 :)



Meidän joka kesään kuului kävelyt satamassa ja sankkurilla asuessa tässä puistossa :) Tykkäsin todella paljon tästä puistosta tuon virransillan ja veden läheisyydestä. Siellä tulikin usein istuttua ja vietettyä picnikkiä :) <3



Suskin kanssa käytiin usein kiertämässä kauppoja ja syömässä jossain. Oli kiva turista muutamia tunteja :D Viimeisest 5kk iisalmessa asuessa asuttiin melkein vähän niinko naapureina, siitä oli nopea kipasta kylään :)


Rakastin sitä että keskikesällä yöllä oli yhtä valoisaa kuin päivällä! Nämä kuvat on itseasiassa otettu ihan keskellä yötä! Jossu oli sillon meillä sankkurilla yötä ja vielä suihkun jälkeen saatiin idis lähtee skootterilla ajelemaan ja otettiin kuvia :P Tällasia reissuja tehtiin melko usein.


Miroa näki silloin paljon useemmin. Meillä olikin tapana Juhan kanssa käydä aina lauantaisin iskän luona kylässä, yleensä sinne tuli sitten kaikki muutkin joten oltiin kaikki koolla. Se oli mukavaa. Miro oli joskus meidän luona koko päivän kyläilemässä ja meillä oli yhteistä aikaa. <3<3

Meidän oma koti! Oltiin niin onnellisia ostettuamme itselle asunnon. Nyt oikeastaan ekaa kertaa pystyy katsomaan näitä asunto kuvia itkemättä. Se oli niin suuri ja kivulias tapahtuma luopua siitä mitä juuri saatiin omaksi. Mä niin rakastin tätä asuntoa ja nyt se on oikeestaan muisto vain. <3

Pertun ranta! Siellä tuli uitua jo lapsesta saakka. Vielä sykyslläkin käytiin monesti istumassa tuolla rannalla. Siellä olis ollut kaupungin rantakin lähempänä meitä kun kaupungissa asuttiin, mutten jokseenkin tykkännyt siitä niin paljon kuin tästä!

Iisalmessa oli yleensä tapana viikonloppu iltoina lähteä bilikselle ajeleen timpan lenkkiä :) Joskus sattu niin hienosti että ajettiin minä ja juha, jani ja iida sekä jossu ja iskäkin samaan aikaan. Vieläpä joskus sattu niin että ajeltiin peräkkäin :D Tämä kyseinen kuva on otettu viime uutena vuotena kun oltiin biliksellä Simon ja reetan kanssa simon autolla.

Ei vitsit, arkistojen kätköistä löyty tällanen :DD Muistan kun olin vielä silloin äidin luona yötä kun jossun kaa pidettiin tyttöjen ilta vai miksikä me sitä kutsuttiin (byjamabileet) ;)





Landella! Sillon käytiin melko usein Juhan porukoiden luona pyhäjärvellä. Sinne oli kiva mennä rauhottumaan ja viettämään aikaa. Enää ei niin vain pääsekkään, mutta kun mennään niin se aika on kullanarvoista ja uskonpa että kesällä lomien aikaan pääsee pidemmäksi aikaa :P


Ei vitsi kattokaa nyt me teininä! :) mitä nörttejä ollaan oltu :DD Itseasiassa tänään tasan 6 vuotta ja 2 kk sitten alettiin seurustelemaan! :) <3


Sunnuntaisin meillä oli tapana mennä käymään mummon luona kaffella ja yleensä mummo oli laittanut ihania voileipiä ja muita herkkuja :P namskis.

Mutta nytpäs pitääkin jo rientää Juhaa vastaan töistä! Toivottavasti piditte pienestä muistelu tuokiosta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti