maanantai 15. joulukuuta 2014

Pikkujoulut Albergassa!










Ananasta, suklaakastiketta ja jäätelöä!
Elämäni ensimmäistä kertaa kävin teatteri ravintolassa toissapäivänä kun meillä oli työporukan pikkujoulut leppävaarassa sijaitsevassa Albergassa! Esityksessä oli Huone 112 joka kertoi Elviksestä ja Marilynistä. Minusta se oli hyvä se näytelmä. En ollut edes ennen käynyt näin hienossa ravintolassa ja ehkä siksi aluksi minulla oli hieman outo fiilis, ihan kuin en kuuluisi sinne, mutta kyllä sitä siinä sitten rentoutui ja alkoi nautti illasta. Hieno uusi kokemus lisää.  Oli aika jännä fiilis olla ekaa kertaa teatterissa. :)

Ensimmäisenä siellä siis oli tämä ruokailu, alkupalat, pääruoka ja jälkkäri. En sitten tietenkään muistanut kuvata niitä muita ruokia, jälkkäristä muistin napata viimesenä :) Ruokailun jälkeen oli sitten 45 min kestävä esitys, siihen väliin tuli väliaika jolloin sai vaikka kahvia tai käydä jalottelemassa :) Sen jälkeen oli vielä 30 min esitys.

Oli kiva kokoontua työkavereiden kanssa yhteen vapaa ajalla juttelemaan niitä näitä. Nauramaan ja pitämään hauskaa! Kiitokset kaikille :) I had a fun time!

Nyt onkin taas maanantai ja viikko alussa. Itselläni 4 työpäivää ja perjantaina Pyhäjärvi kutsuu! :)
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti