keskiviikko 24. joulukuuta 2014

viikonloppumatkalla pyhäjärvellä!

Sain töistä vapaata kokonaiset kolme päivää jolloin meillä oli suunnitelmissa lähteä käymään Pyhäjärvellä. Ei oltu siellä käyty nimittäin kuin kerran meidän muuton jälkeen ja kun emme edes päässyt joulua siellä viettämään. 
Perjantaina suunnistimme Helsingin kiasman eteen ja onnibussilla kohti pyhäjärveä.  


 Siellä oli lunta ja ihan kunnolla. Oltiin jopa jotenkin "innoissaan" jos näin voi sanoa :D Täällä meillä päin kuin ei silloin vielä ollut lunta ollenkaan vaan satoi vettä meidän lähtiessä. Anyway,,, minä sain idiksen lähteä ulos vähän happihyppelylle ja niinpä se menikin lumipallojen heittelyksi :D ja tulipahan siinä otettua vähän "asukuvia" :D

 Niin talvista ja jouluista! ;)



 Juhan siskon tintin kissa muru, oli vaan niin lutunen että <3

 Siellä oli myös ihanaa joulutunnelmaa laitettu kynttilöin, valoin ja koristein.
 Tintin toinen kissa Jallu :D


 Käytiin myös moikkaamassa Juhan mummoa, sielläkin oli ihana joulutunnnelma.




Juhan vanhemmat oli ostanu meille lahjaksi trivial pursuit pelin ja se pääsikin heti koetestaukseen, todella hyvä peli. Isot kiitokset! :)
Ja ihana pikku ella joka olikin jo aivan iso tyttö! Leikittiin ja otettiin selfieitä :) <3

Koko viikonloppu oli aivan huikee ihana ja rentouttava, ihana oli nähdä kaikkia pitkästä aikaa. Harmi kun jouduttiin lähtemään jo lauantai iltana kohti iisalmea sillä piti keretä käydä vielä moikkaamassa omiakin mummoja ennen kotiin lähtöä. Olisihan tuota voinut viihtyä pidempäänkin mutta sitten ensikerralla..toivottavasti!

Ei muutakuin mukavia pyhäpäiviä joita on tässä vielä edessä ja seuraavaa postausta meidän joulusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti