sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Happened today

Tänään mulla on ollut kyllä tosi kiva päivä. No ei niin kiva päivä kun vois olla esim jos jonnekkin lomalle pääsis tai jotain sen tyylstä. Mutta anyway..Ensin aamusta näytti siltä, ettei keksitä mitään tekemistä, jolloin olis postauskin jäänyt tekemättä. Ja minä kun en kestä tylsiä päiviä ettei tehtäis mitään. Sitten kuitenkin katsoin ulos ja siellä oli ihan kohtalaisen hyvä ilma, niinpä päätettiin kipasta kävellen maxiin katteleen oisko siellä jotain kivaa. Joo kuullostaa varmasti todella hauskalle mutta kyllä se ihan kivaa oli.
Lumenen mascara 13,90 € maxista ja Kynsilakka maxista 2,00€. Pinnit Seppälästä 1,95€


Jooo, sit mummo on aina kehottanut meitä tulemaan kylään, niinpä sitten matkalla kotia poikettiin siellä kahvilla. Kyllähän tuolla tais hurahtaa varmaan parikin tuntia. :) Sielläkin sitten vain kuvailin vähän kaikkea järkevää ja ei niin järkevää. Siis musta on tullut ihan kamerahullu, koko ajan kamera kourassa ja joka paikka pitää kuvata. :D

Mummo teki taas hyviä voileipiä :P



Siinähän se päivä sitten melkein menikin..siis melkein. Lisäksi kerettiin käydä tuossa kaupassa juotiin siellä kahvit, tai joo Juha joi kahvin ja minä kaakaota. :D
Oli kyllä ihanaa palata kotiin kun koko päivän melkein tuolla kylillä juossut. Tehtiin siinä sitten ruokaa ja katottiin Iholla sarjaa. Vitsit olis niin siistiä päästä itekkii sellaseen ohjelmaan. Mä taijan olla jotenkin hullu tai pitää itsestäni kun tahtoisin kuvata itteeni :D :/ kääks..


Huomenna edessä työpäivä. Menen kylläkin vasta iltavuoroon joten vois aamusta kävästä lenkillä, mikäli pääset sängystä ylös. Siitä tulis kyllä hyvä olo kun kävis ja toivon mukaan sais käydä auringonpaisteessa ulkoilemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti