sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Happy Sunday

 Tämä sunnuntai meni kyllä todella ihanasti. Oli erittäin ihanaa nukkua pitkään (kuten aina), mut ihme kyllä heräsin jo 10. Varmaan tuo valoisa ilma vaikutti siihen. Sitten kuin tilauksesta ulkona oli kuin olikin aivan mahtava ilma ja sitähän minä eilen toivoinkin, Auringon paistetta. :) Aamulla tosiaan tein tuollasen ihanan herkkuaamiaisen aivan vain itselleni kun tuo rakas kultsi nukkui vielä. Mikä sen ihanampaa kuin hyvää evästä ja kiva ohjelma :P

 Kun kerran ilma kerrankin suosi niin soitinpa heti Jossulle että jospa menisin käymään niin voitais ottaa ulkona muutamat kuvat. Tällä kertaa ei omia pärstiä hirveenä kuvailtukaan vaan näitä ihania maisemakuvia tuli otettua. (tai no ihania ja ihania. Puhuttiin just sit siitä miten ihana olis kuvailla jotain uutta kaupunkia vaihteeksi. :)


Sit illalla tosiaan vielä katteltiin Hurjapäät 4. Oltiinhan me se jo entuudestaan katottu varmaan kaks kertaa, mutta eipä tuota ollut paljon muutakaan tekemistä. Tuli myöskin käytyä vielä pieni iltalenkki, mutta kamera sanoi itsensä irti niin hirveenä ei nyt siitä reissusta kuvia tullut.

 
 Huomenna sitten töihin, jospa sitä raahautuis aikaisin nukkumaankin niin jaksais virkeänä herätä. Ja kuten eilen jo taisin uhkaillakkin niin mitä luultavammin seuraavaa postausta tulee perjantaina työkiireiden vuoksi.


1 kommentti:

  1. Ihana blogi!(:
    http://lifeyoulove.blogspot.fi/ <-- saa tulla moikkaamaan ja liity toki lukijaksi jos tykkäät blogistani! :)

    VastaaPoista