torstai 28. maaliskuuta 2013

With my sister

Siis mikä ihana vapaapäivä tänään olikaan. Aamulla kellon soidessa olin ihan silleen et "voi pylly, pitää nousta, väsyttää", mutta sitten muistin että jossu tulee tänään yöksi ja kiva päivä tiedossa. Ulkonakin sattui olemaan todella lämmin päivä. Tais näyttää jopa jotain 5 lämmintä..iihanaa kesä tänne ja äkkiä kiitos! 


 
Tuossa päivällä kävin hakemassa Jossut. Sit meillä oli ohjelmassa jossun hiusten värjäys jonka äiti kylläkin suoritti koska minä en ole yhtään hyvä värjäämään hiuksia. :) Samalla mummo tarjos siinä rahkapiirakkaa pääsiäisen kunniaksi. :P 

 
ja uuhlalaaa..pitihän se arvata että sorruttiin tekemään kotitekosta pizzaa pitkästä aikaa, mutta oli se kyllä todella hyvää..kieltämättä. Sit saatiin yhtäkkii joku ihmeen pistos, että pitää saada vaahtokarkkeja. Parhaita myökin ku muka laihiksella..muttta joo..ei siitä sen enempää :D Hyviä oli vaahtokarkit. En yleensä niitä niin kamalasti syö..entiiä kyllä miks sillä ne on kyllä hyviä. samalla kauppareissulla tuli tässä otettua muutamat kuvat. 


Ja illalla tuli tehtyä hieman naminami iltapalaa sekä herkkukaakaot :P



Joo...ooo muutta huomenna vapaapäivä ja saa nukkua pitkään.. Saa nähdä mitä sitä huomenna keksitään. :)

2 kommenttia:

  1. Hitto ku rupes tekee mieli vaahtokarkkeja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voii :) ja tänään on kaupatkin kiinni. Huomenna ostamaan :P

      Poista