lauantai 23. maaliskuuta 2013

Random


Kaikki nämä KappAhlista. Paita 17,95€, balleriinat 17,95€ ja sukkahousut 7,95€


Tässäpä olis viime päiviltä muutamia otoksia. Ei ole ollut oikein paljon mitään kuvailtavaa joten nää on vaa jotain randomeja. :) Paitsi tuli ostettua jo kesää varten uuden ihanat balleriinat. Sit vain odottelemaan että pääsee niitä käyttämään. 

 Tänään tuli käytyä Jossun luona, mutta jostain kummansyystä ei tullut otettua yhtään kuvaa, mikä on todella ihmeellistä. Yleensä räpsitään niitä koko ajan??!! Mikä meitä oikein vaivas. :D Mutta just sovittiin että Jossu tulis meille ens viikolla yöks ja keksittäs jotaii kivaaaa..

Sit meijän piti mennä tänään mummon luo saunailtaan, mutta sekin peruuntui. Huomenna uusi yritys. Siis niin ihanaa että huomenna on sunnuntai..again. Saa nukkua piiitkään, mikä ihanuus. Nää viikot menee kyllä niin nopeesti, ens viikko niinku enää jäljellä tä kuuta ja on jo huhtikuu. 

Vitsit että tuli kyllä nyt tylsä postaus, pahoittelen. Koitan huomenna tehdä vähän järkevämmän. Jotenkin vain tuntuu tää kirjottaminen nyt niin vaikeelta ja tää koko kaupunki on jo niin nähty että kaipais niin kipeesti elämänmuutosta että. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti