lauantai 2. maaliskuuta 2013

The Saturday

Tämä päiväpä se menikin lähinnä töissä. Siis vaikka ulkona olikin aamulla melkoisen paljon pakkasta niin oli ihanaa kävellä töihin, koska aurinko paistoi. Siis sitä tunnetta ei voi edes sanoin kuvailla kun aurinko rupeaa näin keväällä paistamaan ja tietää että kesä tulee. Varsinkin kun inhoaa talvea koko sydämen pohjasta niin on vaan niin hieno tunne kun kesä tulee.


Sit mikä on tosi hienoo niin oon vihdoinkin alkanut laihduttaa ja vieläpä hyvällä menestyksellä. Vitsit mikä ihana olo kun on syönyt terveellisesti ja yrittänyt liikkua enemmän. Enhän mä mikää kamala punkero oo koskaan ollutkaan, mutta muutamia liikakiloja on tullut hankittua. Nyt kyllä alkaa näyttää jo paljon paremmalta. :D Kiitokset näille iiihanille hedelmille :P


Jooo, mutta huomenna onkin sitten sunnuntai. Päivistä parhain :D Mä niin toivon, että huomenna paistais aurinko niin pääsis ulos kävelemään ja ottamaan kuvia. Äiti kyllä tossa sano, että lumisadetta myrskyn kera olis tulossa, mutta katotaan sitä sitten aamulla ikkunasta mikä ilma. Tosin huomenna vois kyllä kehitellä jotain kivaa ja sais postauksenkin aikaiseksi. Ensi viikko nimittäin on todella kiireistä aikaa, toooodella paljon töitä joten en usko että ehdin postausta tekemään. Perjantai sitten seuraava vapaa. :)


Jooo ja tuli hävittyä tämä peli kyllä ihan kybällä :D

Ja tässäpä muutamat kuvat tästä parilta päivältä. Koitan saada jatkossa otettua enemmän noita maisemakuviakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti