sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sunnuntai kuulumiset






Me niin pirteinä kevät ilmassa :)



Citymarketista löyty tällanen iihana neonvärinen tuubihuivi. Pakkohan se oli heti ostaa. Hintaa tällä oli 11,95€



Ja päivän asukokonaisuus..





Aaws mikä iihana sunnuntai. Ensin eilen ajattelin että mikä tylsä sunnuntai tulossa, mutta tämä päivä olikin ihan päinvastainen. Jo aamulla mieli oli virkeenä kun näki että aurinko paistaa ja huomasin että oli vielä lämmintäkin. Siis miten ihanaa oli laittaa aurinkolasit päähän. :)Tuli siinä sitten syötyä ensin herkkuaamiainen ja lähdettyä ulkoilemaan.Todellakin kesäfiilis nous pintaan.

Sit tuossa mietin päivällä että minkähän projektin sitä alottas nyt kun kotikin on valmis. En jotenkin osaa yhtään rentoutua vaan koko ajan pitäs olla jotain tekemistä. Ei vaa mitään tuu mieleen. Tein sellasen testinkin että mitä projektia kaipaan, mutta sekin ilmotti vain mulle että ota rennosti. Ei, se ei kyllä onnistu. Oon just sellanen ihminen, että pakko tehä koko ajan jotain. 

Ups..ja mun laidutus koki kolauksen näin pääsiäisenä kun pakkohan sitä oli kinderi ostaa, sekä illalla mummon luona oli kulhollinen niitä. Siinäpä me sitten neljään pekkaan pisteltiin ne naamariin :P, mutta laidutus ei jää tähän vaan sehän jatkuu. 

Illalla tosiaan käytiin mummon luona saunassa ja jäätiin vielä ivän päätteksi ajelemaan kun näky noita bilistelijöitäkin olevan jonkun verran. 

ja joo iloista pääsiäistä jokaiselle, huomenna sitten työt kutsuukin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti