maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ristiäiset

Vitsit että yö meni lörinäks..ei saatu juurikaan ollenkaan unta mikä johtui varmaan kellojen siirrosta koska hätäilin koko ajan että herättäähän kello varmasti oikeaan aikaan kun on lähtö Nivalaan. Joten tuli nukuttua jotain 4 tuntia...lopulta kuitenkin. :D

Eli joo..aamulla tosin kello herätti joskus kasilta ja pompattiin ylös jotta kerkeis hiuksetkin laittaa (ja niiden laitossahan sitä aikaa menikin). Ja tässäpä tosiaan tälläytyneenä aamulla lähdössä. :)


Sit tuli ostettua tällanen kunnon massiivinen koru, ihan vain näitä ristiäisiä varten kun mekko sitä kaipas, mutta tiedän että tuota tulee muutenkin käytettyä :D
 
Koru KappAhl 19,95€

Lähettiin sitten ajelemaan kohti Pyhäjärveä siinä ennen kymmentä. Otettiin Juhan siskot kyytiin ja jatkettiin matkaa Nivalaan. Oli iiihanaa istua auton kyydissä, kun aurinko paistoi ja oli hyvää musiikkia. :) Ja tietty olin jotenkin jossain horroksessa tai jotain kun ei tullut matkalta otettua yhtään kuvaa vaikka kamerakin oli mukana. Joten seuraavat ristiäiskuvat on ottanut Iida Jauhiainen. :) 


Pikkuinen söpö Ella Maria



Sielläpä sitten paikanpäällä hurahti muutama tunti, tuli kahviteltua ja syötyä kakkua, hyvää kyllä oli :P Sit vielä matka jatkui kohti Pyhäjärveä. Ei oltu piiitkään aikaan taaskaan siellä käyty joten oltiin siellä vielä iltaan vaihtamassa kuulumisia ja syötiin Juhan vanhempien tekemää ihanaa paistia :P namnam. 

Ja pääsiäispupu oli meille jättänyt sinne yllärit...


 Ja tui tui näin toosi söpön pikku hauvelin, jolla ei vielä ollut nimeä :) ja se tykkäs minusta heti <3
 

Illalla tosiaan sit oltiin jossain yhdeksän maissa kotona. :) Kiva päivä takana, luulenpa että nyt uni maistuu. 

Huomenna ohjelmassa kavereiden vierailua ja itse vieraillaan minun kummitädin luona joten tekemistä riittää.  :)

ja vielä mainittakoon näin loppuun että lukijoitakin on tullut jo 10, mikä on todella siistiä, kiitos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti