tiistai 16. huhtikuuta 2013

1642013

Miten nää päivät voi mennä näin nopeesti. Sit oikeestaan tänään kiinnitin huomiota et lumet on sulanut todella äkkiä. Pihassakin on kulkuväylä jo sulanut joten vaihdettiinpas sitten tänään autoonkin jo kesärenkaat :) vähäkö on ihanaa!! tätä sitä on odotettukin.

Aamulla heräsin jo vaille 8 ja reippaana lähdin taas meijän liikkeelle! Ensin mietin jo sänkyyn jäämistä, kun nukutti tooodella paljon, mut ajattelin että iskä ei kyllä riemastu jos en ilmesty paikalle :D Eipäs sitten muuten tullutkaan liikuttua tänään kuin aamulla tää pyöräily. Pitäs kyllä nyt ottaa taas niskasta kiinni ja painua sinne lenkille.
Aamulla niin reippaana :P


Päivä sit menikin töistä tultua nopeesti. Jossu piipahti kylässä ja jani myöhemmin myös. Sit käytiin kaupungilla asioilla jolloin sain napattua muutamia kuvia meijän liikkeistä :D ilta sitten menikin amazing race maratoonia katsoessa. :) nyt tulee kyllä korvistakin jo..





ja ei ollu muuten minun idea ostaa tätä.. :D

Sit tässä tänään aattelin että jospa sitä rupeis nyt ihan oikeesti oikeesti aikuisten oikeesti säästämään rahaa Iphoneen. Se on vaa niin ihana ja sais ostaa siihen niitä kuoria sitten. Se olis kyllä sellanen unelmapuhelin ettei tarvis enää vaihtaa. Rupes toden teolla tympimään tuo nykyinen puhelin, ei kyllä hajuakaan miks sen ostin mutta anyway säästökuurille. Vois jättää niiden vaatteiden oston vähän vähemmälle ja säästää nekin rahat puhelimeen. Muutenkin tuonne vaatehuoneeseen ei pääse enää kun on niin paljon noita vaatteita, on kuin mikäkin viidakko :DD

Joo..huomenna sitten töihin ja aamusta meinasin vaaan löhötä ja kerätä voimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti