keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

One happy day with my sister

Tosiaankin kiva päivä takana, aamulla aattelin kylläkin että mitähän tästä päivästä tulee kun rinta kamalan kipeä sillä selkä on niin jumissa, mutta kyllähän se päivä lähti siitä rullaamaan kun Jossu paukas meille jo 11 maissa ja minä kun olin vielä yökkäreillä :)

Sit kerroin aiemmin että ostin sellasen laineraudan. No enhän minä tietenkään sitä osannu käyttää kun poltin heti kättelyssä sillä ihoa..noh, aattelin että Jossu tietty laittaa mulle ne kiharat ni ei tarvii omaa ihoa kärventää, mutta kärventyhän se iho silti :D hahaha..mutta hyvät kiharat tuli :) Sit lähettiin reippaana ja reippaana kaupungille kun oli muutamia asioita hoidettavana. Samalla innostuttiin ottamaan muutamat kuvat kun oli ihana päiväkin.


Sit yleensä kun ollaan ihan shoppaamassa, ei löydetä oikein mitään, Mutta toisin kävi tänään. Oltiin vaan ihan sillee randomilla että "otetaanpa nämä vaatteet sovitukseen" ja ei voinu olla totta ne vaatteet sopi molemmille kuin nenä päähän. Pitihän ne sitten ostaa. :D

Mekko X-Globe 15€, korvikset Seppälä 1,95€, kasvonaamio Seppälä 2,45€ Sekä iskä tilas jostain kaupasta jonka nimeä en muista, tollasen kunnon hyppynarun 16€

Sit päästiin vihdoin irtautumaan kaupoista jottei kaikki rahat mene vaatteisiin. Tehtiin piitkästä aikaa tortilloja. En oo mitenkään kamalasti ollut niiden ystävä, mutta tosi hyviä noista tuli. :P Ja jälkkäriks jotain marjasmoothieta jonka ohjeen Jossu oli jostain köpännyt :D

 Marjasmoothie

- Banaaneja
- Vaniljajogurttia
- mustikka/mansikka sekotus pussi
- Maitoa

Joo ja ilta sitten menikin vähän kerkuttelun puolelle. Ei todellakaan pitänyt ostaa suklaata, mutta kun vähän pipinä niin lääkitsin itseäni suklaalla, mutta tämä ei kyllä  toistu. Kamala morkkis jo muutenkin kun ei oo päässyt liikkumaan ja on syöny suklaata :O :D mutta heii kunhan tästä parantuu niin minua ei paikallaan näe.


Ja illalla hemmoteltiin itseämme jalkakylvyllä ja kasvonaamioilla. :) Mukava päivä oli siis ja tätä tekstiäkin tuli hurjasti, toivottavasti jaksoitte lukea :)


Huomenna tuleekin sitten hieroja käymään, kiitokset vain iskälle kun suositteli. Toivotaan että se tekee ihmeitä ja nää jumit aukeaa. Innolla odottelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti