sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Lauantai

Vautsi vau mikä päivä, tekemistä riitti näin yömyöhälle asti, mutta sekös minun mieleen onkin. Mulla pitääkin tekemistä olla, en osaa vain olla ja laiskotella. Voin hyvin kuvitella että jos mentäs jonnekkin rantalomalle niin olisin sielläkin koko ajan keksimässä tekemistä ja menossa jokapaikkaan kun pitäs vain rentoutua rannalla :D Mutta joo pidemmittä puheitta päivän tekemisiin. :) 

Aamulla tuli nukuttua pitkään toisin kuin koko viikolla jolloin nousin aina reippaana lenkille. 


Oikeesti maailman parasta mehua :P

Sit lupasin käydä Jossun luona tänään ja tahdoinhan mä nähdä niitä pieniä veijareitakin :) <3 Joten niinpä sain neronleimauksen lähteä käymään siellä pyörällä. Voi vitsit mikä pohjoistuuli oli matkalla sinne päin, tuntu että pää turpoaa siitä kylmästä tuulesta rantapallon kokoiseksi :S Takasin päin olikin sitten jo jopa ihanaa ajella. :)

Jossu oli ostanut sellasen laineraudan mikä oli aivan fantastisen ihana, se laitto mullekkin kauniit laineet ja minunhan on varmaan pakko marssia kauppaan ja ostaa sellanen kans. Tuli meinaan niin kivat. Sit me kävästiin prismassa pyörimässä ja otetiin muutamat ihan todella "upeet" kuvat. :DD





Jooo siellähän se koko päivä sitten melkein menikin. En ollut käynyt viikkoon joten sitä puhuttavaa riitti..ja naurettavaa. :) Mitähän tapahtus jos ei kuukauteen nähtäs ni en pääsis varmaa viikkoon pois ku olis niin paljon asiaa, välillä mietin että miten sitä asiaa riittääkin niin paljon?!
 
Ja kuten arvata saattaa pitihän sitä vielä lenkilläkin tänään käydä. Jossu lähti sit mun seuraks ja mukavampaahan se seurassa on ja menikin paljon nopeemmin. Itse lenkissä meni puolitoista tuntia ja nyt on kyllä sen mukainen olokin. 



 
Lenkin päätteeksi oli ihanaa tehdä jalkakylpy

Ja illalla pidettiin pitkästä aikaa kunnon leffailta. Katottiin " Just go with it" leffa, mikä oli todella hauska. Kannattaa kattoo jos joku miettii minkä leffan katsois. 



 Nyt kait sitä tästä joutas sitten nukkumaan, huomenna uusi päivä ja uudet kujeet. Sunnuntai tosiaan on ja vapaata vielä kunnes arki koittaa. :)Tahtoisin että mutsi värjäis mun hiukset, taas..mutta kun tajusin tänään että väri on todellakin haalistunut. Toivotaan että se ehtii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti