tiistai 23. huhtikuuta 2013

We had so much fun

Mukava päivä oli tänään. Eilen tosiaan Jossun kanssa sovittiin menevämme kaupungille hengaileen. Ei meillä kummallakaan ollut rahaa ostaa mitään, mutta oli kivaa kokeilla erilaisia asuyhdistelmiä ja olipahan vähän erilaista tekemistä :) Toki jäi vähän harmittamaan sillä olis löytynyt paljon kaikkea kivaa, mut toisaalta mulla on hyvä vauhti nyt säästämisessä kun todella tahdon sen iphonen ja vieläpä tämän vuoden puolella :D

Aamu tosiaan alotettiin menemällä HH-cafeeseen aamiaiselle. :) (pahoittelen kuvan laatua, sillä kamera jäi kotiin :/) Oli kyllä todella hyvää sämpylää.

Nami sämpylä :P
Sieltä sitten jatkettiin matkaa iisan kauppakeskukseen ja kierrettiin kaikki kaupat läpi. Tais mennä ainakin pari tuntia. :D Kaikki vaatteet ei minulle oikein passannut, mutta saatiinpa hyvät naurut ja hauskaa oli. Tässä muutama ihan onnistunut kokonaisuus. 



Mulla on edelleen tää kamala flunssa joten saatiin idea tehdä lämpimät kaakaot ja muutenkin piristämään tätä harmaata päivää. Löydettiin Halpa Hallista tollasia sydämen muotosia vaahtiksia eikä voitu olla ostamatta niitä :P 


Menihän tuo päivä todella nopeeta. Mummo ja äiskä pistäyty myös käymässä ja loppu ilta menikin soffalla katsellen telkkua. 

Huomenna heti aamu vuoroon töihin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti