perjantai 12. huhtikuuta 2013

Vapaa perjantai

Mulla oli tänäänkin vapaa ja sain idean..mahtavan idean!! ja juhahan innostu kun ilmotin että haluan vaihtaa olkkarissa järjestystä. Oli kyllä vähän työntakana että keksittiin järjestys kun ei oikein sovi nuo meijän uudet isommat kalusteet, mutta hyvähän tästä tuli :) 



Jospa sitä nyt taas viihtys kotona vähän aikaa. Mutta niin tahtois jo muuttaa ja sais sisustaa uuden asunnon :) Rupee jo ärsyttää kun ei tapahdu mitään vaikka itse kuinka yrittää. Ja kohta teitäkin ärsyttää kun täällä sitä vingun :DDD hehehe

Sit käytiin mummon luona taas vaihteeks ja pyörittiin kaupungilla vähän aikaa. Tekis niin mieli koko ajan ajella kun on taas suppari autossa ja iiihanaa popittaa pitkän talven jälkeen. Sit sain ostettua nyt tuollasta ihanan tuoksusta lakkaa (kiitokset vaan jossulle kun tätä minulle suositteli)


Ja juu ei tänään mitää hätkähdyttäävää tapahtunut mutta oli ihan jees normipäivä. Huomenna työt kutsuu taas pitkästä aikaa. Ihan odotankin jo kassalle pääsyä, on se vaan tuo vaatemyynti niin minun juttu :) Tässäpä vielä muutama kuva tältäpäivältä.




Vitsit just tajusin että tällanen puhelin olis ihana! tää puhelin siit juhan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti