maanantai 8. huhtikuuta 2013

A few new things And a new hair!

Nyt ne sitten on, nimittäin uudet hiukset :) Tykkään niistä niin kovasti. Tässähän nimittäin kävi niin, että luulin koko ajan että mulla oli ruskeat hiukset, mutta Jossun luona käydessäni lauantaina yhtäkkiä tajusin että Jossulla olikin ruskeat hiukset ja itselläni oikeastaan oranssit..Yöök minä mitään oransseja hiuksia halua, joten tässä tulos.. (Tuo ruoka nyt ei niin liity tähän hiusjuttuun mitenkään, mutta tuli siihen jotain muitakin kuvia laitettua mukaan joita olen ottanut )


Tosiaan värjättiin ne sellasella ruskeella värillä. Mikä onkin just sellanen ruskea mitä olin havitellutkin. Sit myöskin kerroin aiemmin että ihastuin Jossun uuteen muotoilurautaan ja niinpä minäkin marssin tänä aamuna giganttiin sellasen itselleni hankkimaan. Nyt sain tollaset ihanat huolettomat kiharat. Ja tässäpä muutama muukin uus juttu mitä on tullut hankittua.


Jeps joo..mutta nyt vois vielä renotutua ja huomenna onkin työpäivä. Keskiviikolle aateltiin että jospa jossu tulis meille (taas) yöks ja tehtäs kasvonaamiot yms. kivaa. Postausta siis tulossa keskiviikkona. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti